Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η ΕΛΕΠΑΠ μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο της bazaar στο Μετρό Συντάγματος (30/11-1/12)

Η ΕΛΕΠΑΠ μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο της bazaar στο Μετρό Συντάγματος (30/11-1/12)

96226H ΕΛΕΠΑΠ προγραμματίζει και φέτος διενέργεια διήμερης χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Μετρό του Συντάγματος το Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του δύσκολου, καθημερινού αγώνα της, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία.

Στο Bazaar θα διαθέτουνε, χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά, γλυκά και τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα. Επίσης θα πωλούνται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2014. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με διάφορα happenings και εκπλήξεις.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν:
• Σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο:
• Ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, θα ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.
• Ο ευρηματικός εικονογράφος Γιώργος Σγουρός, σε συνεργασία με την εταιρία Stickadream, θα δημιουργήσει παιδικά σκίτσα.
Πότε: Σάββατο: 10:00 με 20:00
Κυριακή: 10:00 με 20:00

Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.