Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Elite Strom υποδέχεται την άνοιξη με μία μοναδική προσφορά!

Η Elite Strom υποδέχεται την άνοιξη με μία μοναδική προσφορά!

647676_zenΣας έκαναν ποτέ δώρο ένα κρεβάτι; Η  Elite Strom μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε όχι μόνο την ποιότητα του ύπνου μας με ένα αρίστης ποιότητας στρώμα, αλλά και να αλλάξουμε την κρεβατοκάμαρά μας ! Με κάθε αγορά στρώματος ΤΕΜPUR, μας κάνει δώρο ένα κρεβάτι της σειράς Free to Sleep.  Επιλέγοντας ένα στρώμα TEMPUR, επιλέγουμε ένα ξεκούραστο ύπνο που μας χαρίζει ευεξία και υγεία σώματος και πνεύματος.

Τα στρώματα ΤΕΜPUR είναι κατασκευασμένα από ένα πρωτοποριακό υλικό που ονομάζεται visco elastic που αρχικά αναπτύχθηκε για λογαριασμό της NASA! Πρόκειται για ένα υλικό ευαίσθητο στο βάρος και στη θερμοκρασία του σώματος, που προσαρμόζεται τέλεια και ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος. Με αυτό τον τρόπο παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη, άρα έναν σωστό ,αναζωογονητικό ύπνο. Τα TEMPUR ταιριάζουν τέλεια με τα κρεβάτια της σειράς FREE TO SLEEP, μέσω των οποίων αναδεικνύονται στο μέγιστο οι ευεργετικές τους λειτουργίες.

647677_soulΚρεβάτια με minimal σχεδιασμό, κατασκευασμένα από μασίφ λευκή ξυλεία ελάτης εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, τα οποία «σετάρονται» με επιλεγμένα κεφαλάρια της  Elite Strom  με δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα υφασμάτων, για να δώσουμε στο χώρο μας την προσωπική μας υπογραφή. Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευθούμε αυτή την προσφορά .

Ας επισκεφθούμε ένα από τα καταστήματα της  Elite Strom για να αγοράσουμε όχι απλώς ένα στρώμα ... αλλά τον καλύτερο ύπνο της ζωής μας ! 

647678_smooth


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.