Αρχική InfoTeens Νέα Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά στο McArthurGlen

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά στο McArthurGlen

21139-elli_kokkinou_genethlia_giou_0Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κινείται στο ρυθμό του καλοκαιριού και ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το Summer Music Festival με μία μεγάλη guest star.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού απόλαυσαν τις αγορές, τον καφέ και το φαγητό τους με πολύ χορό και τραγούδι. Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή του McArthurGlen και πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ήταν μια βραδιά γεμάτη μουσική, πιο καλοκαιρινή από ποτέ. Το Summer Music festival συνεχίζεται με την Έλλη Κοκκίνου, την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 20:00 στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Είσοδος ελεύθερη

McArthurGlen Athens,
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.