Αρχική Εκδηλώσεις Η Ελληνική Αγωγή γίνεται 25 και το γιορτάζει με μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!

Η Ελληνική Αγωγή γίνεται 25 και το γιορτάζει με μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!

Η Ελληνική Αγωγή εφέτος κλείνει τα 25 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει πανηγυρικά σε µία εκδήλωση που θα σας µείνει αξέχαστη!

Τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής, ηλικίας από 3 έως 16 ετών, θα παρουσιάσουν 4 θεατρικά δρώµενα στα Αρχαία Ελληνικά, αποδεικνύοντας πως τα Αρχαία Ελληνικά µπορούν να διδαχθούν σε όλες τις ηλικίες, όταν αυτό γίνεται µε τον κατάλληλο τρόπο.

Πιο συγκεκριµένα:

  • Το τµήµα Αγωγής Νηπίων (3 έως 5 ετών) παρουσιάζει το δρώµενο, “Νηπίων Λογοπαίγνια” µε φράσεις, διαλόγους, ρητά και ποιήµατα στα Αρχαία Ελληνικά.
  • Το τµήµα Αγωγής Παίδων (6 έως 10 ετών) παρουσιάζει τους πιο γνωστούς µύθους του Αισώπου σε µία πρωτότυπη συρραφή ιστοριών και διαλόγων.
  • Το τµήµα Αγωγής Εφήβων (13 – 16 ετών) παρουσιάζει το έργο “Ο Σωκράτης και οι Νόµοι”, βασισµένο στους πλατωνικούς διαλόγους “Κρίτων” και “Φαίδων.”
  • Η γιορτή µας κλείνει µε την Αργοναυτική Εκστρατεία και την εµφάνιση των Ελλήνων στον Πόντο, µε την συµµετοχή του Χορευτικού και Πολιτιστικού συλλόγου “Χοροπατήµατα”. Είµαστε πολύ υπερήφανοι που η Σχολή µας συµµετέχει στις εκδηλώσεις µνήµης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισµού µε αυτόν τον τρόπο.

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ώρα: 18:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πολεµικό Μουσείο: Ριζάρη 2, Αθήνα

Πληροφορίες: 210.5221314 / info@ellinikiagogi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.