Αρχική InfoMommy Νέα Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας συμβουλεύει για θέματα αλλεργίας δωρεάν

Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας συμβουλεύει για θέματα αλλεργίας δωρεάν

allergies-to-cats

Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) συνεπής στο επιστημονικό της ρόλο που είναι η πληροφόρηση του κοινού αναφορικά με τις αλλεργικές παθήσεις, ενημερώνει ότι έχει προγραμματίσει ειδικές δράσεις και για την παγκόσμια εβδομάδα αλλεργίας (8-14 Απριλίου) αλλά και όλο το διάστημα του Απριλίου και Μαΐου, που είναι περίοδος έξαρσης των φαινομένων αλλεργίας.

Συγκεκριμένα, και σε συνέχεια της περιόδου επιθετικής εξωστρέφειας με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, η ΕΕΑΚΑ, σε συνεννόηση με τις ανά την Ελλάδα Περιφέρειες (με πρώτη την Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Νοτίου Τομέα) και Δήμους, οργανώνει Ημερίδες με θέμα «το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».

Ακόμα, θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια και γιατροί θα ενημερώνουν τους πολίτες στις εγκαταστάσεις του Athens Mall (12/4 και ώρες 11.00 με 19.00), Golden Hall (13/4 και ώρες 11.00 με 19.00) και της Μαρίνας του Φλοίσβου στο Φάληρο (14/4 και ώρες 11.00 με 19.00).

Τέλος, αντιλαμβανόμενη τον κοινωνικό της ρόλο, η Εταιρεία, καθ’όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας εβδομάδας αλλεργίας 08-14 Απριλίου,  θα παρέχει την δυνατότητα δωρεάν εξέτασης σε οικονομικά ασθενέστερους, άνεργους και ανασφάλιστους. Για όρους και προϋποθέσεις αλλά και διαθέσιμους ιατρούς μπορείτε να απευθύνεστε στον ιστότοπο της εταιρείας www.allergy.org.gr ή στο τηλέφωνο 210-69.11.682

Η ΕΕΑΚΑ αφουγκράζεται την κοινωνία, πιστεύοντας ότι η πρόληψη σώζει και η επίσκεψη σε εξειδικευμένους αλλεργιολόγους προστατεύει την υγεία μας, θωρακίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και εν τέλει συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα ζωής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.