Αρχική InfoTeens Νέα Η ελληνική συμμετοχή κέρδισε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «StartupBus» για την επιχειρηματικότητα των νέων

Η ελληνική συμμετοχή κέρδισε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «StartupBus» για την επιχειρηματικότητα των νέων

Startup Bus Greece 2Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη με σημαντικές διακρίσεις! Μία από αυτές είναι και η νίκη της ελληνικής συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό StartupBus EMEA, στον οποίο η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά με τη συνεργασία του netwix!

Στο πρώτο επίσημο ελληνικό StartupΒus, ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, επιβιβάστηκαν 30 επαγγελματίες της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους 72 ώρες για να αναπτύξουν ένα νέο startup project. Το ελληνικό StartupΒus ταξίδεψε από την Αθήνα στην Βιέννη, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν αντίστοιχα λεωφορεία από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Εσθονία, τη Γαλλία και την Ιταλία με τελικό προορισμό το Pioneer’s Festival, το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν την επιχειρηματικότητα. Μία ομάδα από κάθε χώρα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα της στο Pioneer’s Festival και νικήτρια ήταν η Ελληνική συμμετοχή με την ομάδα Zumo, η οποία θα φιλοξενηθεί και στο Startup House στο San Francisco!

Startup Bus Greece 1Το netwix ως "ειδικός συνεργάτης", παρακολούθησε step by step την πορεία τους, πραγματοποιώντας αναρτήσεις μέσω της σελίδας netwix στο Facebook, ενώ ετοίμασε και ειδικό αφιέρωμα στην διοργάνωση, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή "AppTown Boy" με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο netwix.gr. Για να το δείτε, πατήστε εδώ.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός StartupBus EMEA, που βρίσκεται πίσω από το θεσμό του StartupBus Greece, έχει έδρα το San Fransisco και εμπνευστή τον Έλληνα Ηλία Μπιζάνη, ο οποίος είχε προσωπικό όραμα να φέρει το StartupBus στην γενέτειρα του. Κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα 200 νέα μέλη από την διοργάνωση του διαγωνισμού στην Ευρώπη, την Αμερική και άλλες ηπείρους, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο κίνημα, που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.