Η ελληνική MENSA καλεί μικρούς και μεγάλους να τεστάρουν τον δείκτη ευφυΐας τους

Αν θέλετε να μετρήσετε το δείκτη ευφυΐας του παιδιού σας τότε μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο τεστ I.Q. εισαγωγής στη MENSA που θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Ιουνίου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Το τεστ I.Q.θα γίνει από την ελληνική MENSA στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση, υποστήριξη και ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυΐας σε όλη την Ελλάδα.

Το τεστ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 16:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, οδός Ριζάρη 2.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαδικασία

Τα τεστ απευθύνονται:

Α) σε παιδιά 10 έως και 14 ετών ( FRT – J )

Β) σε άτομα άνω των 14 ετών ( FRT Form A )

Πώς γίνεται η αίτηση

Δεν χρειάζεται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην προσέλευση και αν χρειαστεί θα πραγματοποιηθεί επιπλέον γκρουπ, αμέσως μετά.

Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται απαραίτητα εξουσιοδότηση(συγκατάθεση) από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους (ακόμη και από αυτούς που δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση) και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ (για φοιτητές, μαθητές και ανέργους(ΟΑΕΔ) 20 Ευρώ).

Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Ριζάρη 2