Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η εντυπωσιακή διαφήμιση της νέας σειράς 4K TV της Sony

Η εντυπωσιακή διαφήμιση της νέας σειράς 4K TV της Sony

masthead_1Περίπου οκτώ εκατομμύρια πέταλα λουλουδιών χρησιμοποιήθηκαν για τη διαφήμιση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K TV της Sony, η οποία γυρίστηκε χωρίς τη χρήση ειδικών εφέ.

Κύματα κόκκινων, ροζ, κίτρινων και μωβ αποχρώσεων πλημμύρισαν ένα ολόκληρο χωριό στην Κόστα Ρίκα, ύστερα από την έκρηξη ενός ηφαιστείου λουλουδιών! Η διαφημιστική ομάδα αλλά και οι κάτοικοι του χωριού χρειάστηκαν πάνω από δύο εβδομάδες για να κόψουν όλα τα πέταλα από τα πιο ζωντανά λουλούδια που θα μπορούσαν να βρουν.

3hyp1-nickmeek2

jl2lk-nickmeek6

Μάλιστα, το διαφημιστικό σποτ έχει συμβολικό χαρακτήρα. Τα οκτώ εκατομμύρια πέταλα αντιπροσωπεύουν κάθε μεμονωμένο pixel στις τηλεοράσεις 4K TV.

Η Sony αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η εταιρεία έχει μία από τις πιο δημιουργικές και φιλόδοξες ομάδες στον τομέα της διαφήμισης.

dcrgo-nickmeek1

f9zl1-nickmeek5

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.