Αρχική InfoMommy Υγεία Η επένδυση στη φυσικοθεραπεία έχει πολλαπλές αποδόσεις

Η επένδυση στη φυσικοθεραπεία έχει πολλαπλές αποδόσεις

Γρηγορότερη επάνοδος του ασθενή στα καθήκοντά του σημαίνει πολλαπλά κέρδη για τον ίδιο, αλλά και για την κοινωνία, και την Εθνική Οικονομία: λιγότερες χαμένες εργατοώρες, περισσότερη παραγωγή, καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα συνολικά, καλύτερη ψυχολογία προσωπικά, αλλά και κοινωνικά. Αυτά επιτυγχάνονται εν πολλοίς από την ειδικότητα και τους λειτουργούς της φυσικοθεραπείας, η οποία είναι παρούσα όχι μόνο σε κάθε περιστατικό τραυματισμού αλλά και έπειτα από κάθε μετεγχειρητικό περιστατικό.

O Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, διοργανώνει στις 22-24 Ιανουαρίου 2016, το 25ο ετήσιο συνέδριό του, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα: “Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης”.

psf_sunedrio_01
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βασιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα).
Στρογγυλό τραπέζι με τη παρουσία των πρώην αθλητών Δ. Ταμπάκου και Β. Κικίλια και συντονισμό της δημοσιογράφου Μ. Χούκλη για την άποψη της κοινωνίας για τη Φυσικοθεραπεία...

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.