Η επιδερμίδα μου είναι πολύ λιπαρή. Πρέπει να χρησιμοποιώ ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ;

yes-i-do-pompon-8Αυτό που συμβουλεύουν όλοι οι δερματολόγοι είναι ότι ο καθαρισμός της λιπαρής επιδερμίδας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Όσο περισσότερο προσπαθούμε να αφαιρέσουμε το σμήγμα από το πρόσωπό μας, τόσο περισσότερο παράγει η επιδερμίδα για να το αντικαταστήσει. Η μεγάλη ποσότητα σμήγματος είναι αυτή που προκαλεί λιπαρότητα και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι το δέρμα μας είναι συνεχώς βρώμικο.

1424956853_0Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τον συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας. Μια καλή λύση είναι η χρήση νερού με μικύλλια που μιμείται τη φυσική σύνθεση του δέρματος για τέλεια αφαίρεση του μακιγιάζ. Το προϊόν που αναζητούσαμε τόσο καιρό και ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες της επιδερμίδας μας δεν είναι άλλο από το Bioderma Sébium H2O. Το ήπιο διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα που διορθώνει την ποιότητα του σμήγματος, καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ, ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και καταπολεμά τα βακτήρια της επιδερμίδας.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ για 7 ημέρες την εβδομάδα, βρέχοντας ελαφρώς ένα κομμάτι βαμβάκι με το προϊόν. Αφαιρέστε το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις και επαναλάβετε μέχρι να εξαφανίσετε όλα τα υπολείμματα. Έπειτα, σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα και αφήστε το Bioderma Sébium H2O να κάνει το θαύμα του!