Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η επιδερμίδα μου έχει υποστεί αρκετές βλάβες από την ηλιακή έκθεση. Πώς θα μπορούσα να την προστετεύσω;

Η επιδερμίδα μου έχει υποστεί αρκετές βλάβες από την ηλιακή έκθεση. Πώς θα μπορούσα να την προστετεύσω;

Happy-Skin-

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με αυξημένη ηλιοφάνεια άρα και ηλιακή ακτινοβολία. Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η ιδιαιτερότητα που έχει η χώρα μας σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, δυστυχώς είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες δημιουργίας δερματικών βλαβών, καλοηθών και κακοηθών, αλλά και πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από τον ήλιο διαιρείται ανάλογα με το μήκος κύματος. Πάνω από το ερυθρό ορατό φως υπάρχουν οι υπέρυθρες και κάτω από το ιώδες ορατό υπάρχουν οι υπεριώδεις ακτίνες UV-A, UVB,UV-C.
Ανάλογα με την συνολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία καθώς και από την ηλικία του ατόμου προκαλούνται βλαβερές επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα, που διακρίνoνται σε οξείες (άμεσα αποτελέσματα) και χρόνιες. Αυτό βέβαια που ενδιαφέρει πολύ, ιδίως τις γυναίκες, είναι η γήρανση της επιδερμίδας, με όλα τα άσχημα αισθητικά αποτελέσματα που αυτό συνεπάγεται.

Εφόσον, όμως υπάρχουν βλάβες ήδη στην επιδερμίδα σας από παλαιότερη έκθεση,  υπάρχουν τρόποι επανόρθωσης, αρκεί βέβαια η εφαρμογή να γίνει σωστά και συστηματικά.

philab

Ο ορός κατά της φωτογήρανσης & εξαιρετικά ενισχυμένης ενυδάτωσης, philab, είναι  ένας υπερ-ενυδατικός ορός τετραπλής δράσης, που προσφέρει στην επιδερμίδα τα εξής:

• ενυδατώνει: α) διεισδύοντας μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, β) δεσμεύοντας την υγρασία για μεγάλη διάρκεια γ) προλαμβάνοντας την απώλεια υγρασίας ενισχύοντας το φυσικό προστατευτικό μανδύα του δέρματος
• λειαίνει τις ρυτίδες, αναδομεί και συσφίγγει την επιδερμίδα
• προστατεύει το DNA και τις πρωτεϊνες του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και τη UV ακτινοβολία
• δρα σαν ασπίδα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Τι πετυχαίνει

Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα ανανεωμένο, αναζωογονημένο και σφριγηλό.

Πώς θα εφαρμόσετε

Εφαρμόστε 2 με 3 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές ανοδικές κινήσεις κάθε πρωί ή/και βράδυ.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Συστατικά

0,4% Υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους (Τσεχία), 2% Juvinity™ (Γαλλία), 3% Uniprotect PT3 (Ελβετία), 2% Preventhelia® (Ισπανία), 3% Aqualance™ (Γαλλία), 3% Osmopur™ (Γαλλία), 5% Lipobelle glacier (Ελβετία), 2% Ασαπωνοποίητα έλαιου σπόρων ηλίανθου (Γαλλία), κ.α.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter