Αρχική Infokids Υγεία Η επιδερμίδα της μύτης μου και των χειλιών είναι σκασμένη και αφυδατωμένη το χειμώνα. Πώς θα μπορούσα να την προφυλάξω;

Η επιδερμίδα της μύτης μου και των χειλιών είναι σκασμένη και αφυδατωμένη το χειμώνα. Πώς θα μπορούσα να την προφυλάξω;

3-Incredibly-Easy-Remedies-to-Help-a-Dry-Nose

Ο φετινός χειμώνας έχει κάνει ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση σε ό,τι αφορά τις ιώσεις και τα κρυολογήματα. Απόρροια αυτών η σκασμένη επιδερμίδα, που ειδικά στη μύτη και τα χείλη γίνεται και πολύ ενοχλητική.

Επειδή, πολλές αναγνώστριες μάς έχουν ρωτήσει σχετικά με το πρόβλημα αυτό, σήμερα θα σας προτείνουμε 2 προϊόντα, κατάλληλα, ακριβώς για τις δύο αυτές περιοχές. Τα χείλη και τη μύτη. Μόνο που το ένα απευθύνεται σε ενήλικες και το άλλο σε παιδιά.

Το Letibalm είναι ένα επανορθωτικό βάλσαμο για την μύτη και τα χείλη. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, προστατεύει, ενυδατώνει, ανακουφίζει και επανορθώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης.

balm

Όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη, το Letibalm δίνει την λύση.

Η σύνθεσή του είναι βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως:

 •     Μελισσόχορτο
 •     Αμαμηλίδα
 •     Ηλίανθο
 •     Ινδικό κάλαμο
 •     Βούτυρο καριτέ

letibalm

Tο Letibalm προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα, ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Εφαρμόστε απευθείας στα χείλη και τη μύτη, όσο συχνά χρειάζεται.
Συσκευασία 10 ml (Βαζάκι)

letibalm1

Το Letibalm Paediatric είναι ένα επανορθωτικό βάλσαμο για την μύτη και τα χείλη και είναι το μοναδικό προϊόν που απευθύνεται σε παιδιά από 0-12 ετών.

Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, προστατεύει, ενυδατώνει, ανακουφίζει και επανορθώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδικών χειλιών και της μύτης.

Όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη, το Letibalm Paediatric δίνει την λύση.

Με σύνθεση βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως:

 •     Μελισσόχορτο
 •     Αμαμηλίδα
 •     Ηλίανθο
 •     Ινδικό κάλαμο
 •     Αλλαντοίνη
 •     Βούτυρο καριτέ

Η σύνθεσή του είναι ειδικά μελετημένη για τις ηλικίες 0-12 ετών. Tο Letibalm προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών και της μύτης, επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα, ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Letibalm Paediatric

Εφαρμόστε απευθείας στα χείλη και τη μύτη, όσο συχνά χρειάζεται.

Με άρωμα φράουλα.

Συσκευασία 10 ml (Βαζάκι)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.