Αρχική InfoMommy Υγεία Η επιστήμη στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

Η επιστήμη στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

DSC01411

Η Ιατρική της Αντιγήρανσης στοχεύει στην επέκταση του μέσου όρου ζωής (προσδόκιμου επιβίωσης) σε άνδρες και γυναίκες (Μακροζωία), πάντα όμως συνυφασμένη με καλή ποιότητα ζωής (Wellbeing), έως το τέλος αυτής.
Η Ιατρική Αντιγήρανση ακολουθεί την Αρχή του Ιπποκράτη: "Καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις".

Έτσι σε αντίθεση με τη γηριατρική, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ασθένειες που έχουν εμφανιστεί λόγω του γήρατος, η Αντιγήρανση στοχεύει στο να διατηρήσει υγιείς ηλικιωμένους ανθρώπους και μάλιστα να επεκτείνει όσο γίνεται περισσότερο την "τρίτη ηλικία" τους.

Το MEDICAL ANTI-AGING CENTER είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο Παθολογίας & Δερματολογίας  για την πρόληψη και αποκατάσταση δερματικών βλαβών και θέματα που αφορούν  στην μακροζωία του οργανισμού.

H μελέτη της συμπεριφοράς του οργανισμού και της επιδερμίδας υπό την επίδραση εξωγενών και ενδογενών παραγόντων στην πάροδο του χρόνου και η εξειδίκευση στην έρευνα των μηχανισμών γήρανσης αποτελούν τα βασικά πεδία δράσης της Ιατρικής της ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ®, μιας εξειδίκευσης που τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα έδαφος υπό το πρίσμα των σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών.

DSC01422

Όταν η επιστήμη νικά το χρόνο…

Στην προσπάθεια βελτίωσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το MEDICAL ANTI-AGING CENTER  ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013, με την στελέχωση ειδικευμένων ιατρών δερματολόγων, παθολόγων και ιατρών γενικής ιατρικής.

Ο νέοι ιατρικοί χώροι  MEDICAL ANTI-AGING CENTER  ξεκίνησαν την λειτουργία τους στον Άγιο Δημήτριο (πλησίον Metro Mall), έπειτα στο Σύνταγμα και σύντομα και στην Πατησίων. Οι υπηρεσίες του εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του MEDICAL ANTI-AGING CENTER ,  αφορούν την πιο ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα προκειμένου να βελτιωθεί η μακροζωία  και η  ποιότητα της διάρκειας ζωής.
Στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη ενσωμάτωση του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού επιδιώκει να κάνει πράξη την καθυστέρηση της εμφάνισης των ενδείξεων γήρανσης, ακόμα και να αναστρέψει τις διαδικασίες μέσα από μια βαθειά γνώση της φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ανάγκες του ανθρώπου.

Μια από τις επιδιώξεις της επιστημονικής κοινότητας ανέκαθεν και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είναι ο εντοπισμός και η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο κάποιες διαφοροποιήσεις στο DNA των μιτοχονδρίων προκαλούν τη γήρανση.

Εστιάζοντας λοιπόν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και κατακτώντας το μέγιστο προσδόκιμο ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το MEDICAL ANTI-AGING CENTER συνδυάζει εφαρμοσμένη γνώση και άριστη τεχνολογία στην καθ’ ημέρα ιατρική πράξη προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Medical Anti-Aging Center,

Λ. Βουλιαγμένης 270Α,

Αγ. Δημήτριος 17236,

τηλ. 210 9733232

www.medicalantiagingcenter.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.