Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η ΕΨΑ στηρίζει τις δράσεις του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Η ΕΨΑ στηρίζει τις δράσεις του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΗ ΕΨΑ, η αγαπημένη ελληνική εταιρία αναψυκτικών, με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποίησε μια εκτεταμένη δράση έμπρακτης Κοινωνικής Ευθύνης.

Φέτος το Πάσχα, η ΕΨΑ προσέφερε σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ πάνω από 150.000 λίτρα αναψυκτικών, για τα εορταστικά γεύματα χιλιάδων οικογενειών, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη της απέναντι στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που δρα κατά της σπατάλης του φαγητού και της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει δικτυώσει 1.000.000 μερίδες περισσευούμενου φαγητού σε ιδρύματα, συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΨΑ, κα Πένυ Τσαούτου δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας την αναγνωρισμένη εξαιρετική προσφορά του «Μπορούμε» στην ελληνική κοινωνία, όλοι εμείς στην ΕΨΑ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό και να δώσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας χαρά σε χιλιάδες οικογένειες.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.