Αρχική InfoMommy Σχέσεις Η Έρρικα Πρεζεράκου παραδίδει σεμινάριο Χαμόγελου

Η Έρρικα Πρεζεράκου παραδίδει σεμινάριο Χαμόγελου

PAN_0324

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Εμείς, οι συνάδελφοι του ιατρικού ρεπορτάζ, το καταλάβαμε (ή το θυμηθήκαμε) πολύ καλά το πρωινό εκείνο που στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων της Aquafresh επισκεφτήκαμε το Replayce της Έρρικας Πρεζεράκου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο στόχος της Έρρικας, ομολογώ, δεν ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Γιατί πολύ απλά ήθελε να μας δει να εξωτερικεύουμε το εσωτερικό και πιο γλυκό μας χαμόγελο. Οι αντιστάσεις μας σθεναρές στην αρχή, αλλά η γλυκιά Έρρικα με την εσωτερική ηρεμία και το πλατύ δικό της χαμόγελο δεν κάμφθηκε. Μας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε τη φωνή της καρδιάς μας και τις βαθύτερες επιθυμίες μας, όπως κι αυτή έπραξε άλλωστε, όταν άφησε την ήρεμη, αλλά τετριμμένη ζωή της για να ακολουθήσει την καρδιά της. Και να γίνει μετά από σκληρές προσπάθειες πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Αυτό ήταν η αρχή. Ο πάγος έσπασε, ενώ σε λίγο τα γέλια, τα χειροκροτήματα, τα επιφωνήματα κυριάρχησαν στο χώρο, βγάζοντας το παιδί από μέσα μας.

Το κέερδος της μέρας μεγάλο για όλους. Για εμάς που ζήσαμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και για την Aquafresh, που μετέδωσε το μήνυμά της. Ο μήνας Απρίλιος αναδεικνύεται μήνας εορτασμού των 40 χρόνων Aquafresh. Το μήνα αυτό η Aquafresh μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε με το χαμόγελό μας πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

PAN_0277

Για το λόγο αυτό στη σελίδα του Facebook, frontise.to.stoma.sou, για όλο το μήνα θα μπορεί ο καθένας από εμάς να μας χαρίσει ένα χαμόγελο Aquafresh, το οποίο θα μετατρέπεται αυτόματα σε χρηματική προσφορά 1€ για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ο στόχος της Aquafresh είναι να συγκεντρώσει 1 χαμόγελο για κάθε μέρα που βρίσκεται μαζί μας, το ποσό αυτό των 15.000 €, θα διατεθεί στο Σύλλογο «Αγκαλιά», για την κάλυψη βασικών αναγκών.
Μπες κι εσύ στη σελίδα frontise.to.stoma.sou στο Facebook ανάδειξε το εσωτερικό σου χαμόγελο, ανάρτησε το εξωτερικό σου και η Aquafresh θα το ακτινοβολήσει παντού!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.