Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Η εταιρεία Παπαδοπούλου στηρίζει τη μαθητική επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία Παπαδοπούλου στηρίζει τη μαθητική επιχειρηματικότητα

i-etaireia-papadopoulou-stirizei-ti-mathitiki-epixeirimatikotita-14384Η εταιρεία Παπαδοπούλου συνεπής στη δέσμευσή της να ενισχύει δράσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά, την εκπαίδευσή και τη διατροφή τους, καθοδήγησε τους μαθητές-μέλη του Επιχειρηματικού Ομίλου Γυμνασίου Νέας Γενιάς Ζηρίδη στη νέα τους επιχειρηματική πρόκληση και δημιούργησαν μαζί το πρώτο μπισκότο με μέλι, το “Beescoto”.

Ο Επιχειρηματικός Όμιλος Γυμνασίου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη λειτουργεί σαν μια εικονική επιχείρηση και λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε διαγωνισμό που διεξάγεται από το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και με τη συνεργασία του ΣΕΒ. Έχει μία αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια με σημαντικές διακρίσεις για τις πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες των μαθητών.

beescoto_papadopoulou1Για τις ανάγκες του φετινού διαγωνισμού, οι μαθητές απευθύνθηκαν στην εταιρεία Παπαδοπούλου την κορυφαία εταιρεία μπισκότων στην Ελλάδα. Στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Marketing και Παραγωγής συνεργάστηκαν με τους μαθητές του Επιχειρηματικού Ομίλου του Γυμνασίου του σχολείου, τους οποίους καθοδήγησαν με την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις τους σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής ενός νέου προϊόντος. Αποτέλεσμα ήταν το διπλό Digestive με αλεύρι ολικής άλεσης και γέμιση κρέμας μελιού, το “Beescoto”, ένα μπισκότο που «Κεντρίζει τη γεύση σας!».

«Με αυτήν την ενέργεια, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η δέσμευση που έχει αναλάβει η εταιρεία μας να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά, την εκπαίδευση και τη διατροφή. Η προσφορά της εταιρείας στην κοινωνία και ιδίως στους νέους είναι πηγαία και ειλικρινής και προσφέρεται απλόχερα από όλα τα στελέχη της εταιρείας σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά στηρίξαμε τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και το δυναμισμό των μαθητών, προσφέροντάς τους μία ευχάριστη εμπειρία αλλά και ταυτόχρονα την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον» δήλωσε σχετικά η κα Τζελίνα Κουκουμέλη, Διευθύντρια Marketing της εταιρείας Παπαδοπούλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.