Η Εύα είναι αγωνίστρια της ζωής: Μεγάλωσε στο Παιδικό Χωριό SOS, μυήθηκε στον αθλητισμό και πανηγύρισε 2 μετάλλια στους Αγώνες Special Olympics

Μοιραζόμαστε μαζί σας την συγκινητική ιστορία ενός γενναίου κοριτσιού, της Εύας που παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια εκείνη δεν το έβαλε κάτω και με πείσμα αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα ενθάρρυνσης και έμπνευσης για όλους μας!

Μεγάλωσε στο Παιδικό Χωριό SOS, μυήθηκε στον αθλητισμό και πανηγύρισε 2 μετάλλια στους Αγώνες Special Olympics

Η Εύα βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης το 2010, μαζί με τις δύο αδελφές της. Με την υποστήριξη των ανθρώπων των Παιδικών Χωριών SOS είχε την ευκαιρία να καταπιαστεί με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση, πινγκ–πονγκ και να ανακαλύψει την έφεσή της και την αδυναμία της στον αθλητισμό.

Μέσα από τον αθλητισμό, προσπαθεί και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και φέτος τα κατάφερε με την κατάκτηση δύο μεταλλίων στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ–πονγκ), στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics 2022.

«Είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι και ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες! Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, στην προπονήτριά της, αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες» είπε, για τη νίκη της Εύας*, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, Γιώργος Βαφέας.

*Το όνομα έχει τροποποιηθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας – Η απόφαση του Άρειου Πάγου που θα συζητηθεί

«Ναι» στην είσοδο των ζώων συντροφιάς σε περισσότερους από 120 αρχαιολογικούς χώρους

Παίκτης του Survivor All Star θα γίνει μπαμπάς!