Αρχική Infokids Υγεία Η Ευρωκλινική Παίδων στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Ευρωκλινική Παίδων στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Ευρωκλινική Παίδων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, εξακολουθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με τη συνεισφορά της αυτή, η Ευρωκλινική Παίδων βοήθησε έμπρακτα το «Τμήμα Στήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας», που υποστηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα σε 13 παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στην Ευρωκλινική Παίδων, όπου το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό της προσωπικό προσέφερε τις υπηρεσίες του με ευαισθησία και αγάπη.

«Έχοντας ως αξία να διατηρήσουμε σταθερό τον ανθρωπιστικό μας χαρακτήρα, αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη», είπε ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Πέτρος Λούκας. Και συνεχίζει: «Για εμάς το να προσφέρουμε στήριξη, ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελο στα παιδιά αποτελεί καθημερινή μας πρόκληση».

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα, οι πρωτοβουλίες στήριξης σε οικονομικό και κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο, αποτελούν βασικό μέλημά μας ιδίως όταν πρόκειται για τα παιδιά», όπως τονίζει ο Δ/νων σύμβουλος κ. Αντώνης Βουκλαρής.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μια αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι παιδίατροι της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 26.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, όπως Παιδιάτρους, Παιδοχειρουργούς, Καρδιολόγους, Ορθοπεδικούς, Οφθαλμίατρους, Ενδοκρινολόγους κλπ. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

logo-children-greek


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.