Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η ευχή της 11χρονης Αλεξάνδρας εκπληρώθηκε! Δώσε κι εσύ ζωή σε μια παιδική Χριστουγεννιάτικη ευχή!

Η ευχή της 11χρονης Αλεξάνδρας εκπληρώθηκε! Δώσε κι εσύ ζωή σε μια παιδική Χριστουγεννιάτικη ευχή!

Είναι κάποιες φορές που ένα απλό e-mail μπορεί να μας συγκινήσει και συγχρόνως να μας γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία! Έτσι ακριβώς αισθανθήκαμε, όταν διαβάσαμε το μήνυμα που μας έστειλε ο αναγνώστης μας ο Κώστας, παρακινώντας μας να επικοινωνήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία και να κάνουμε κι εμείς την καλή πράξη των Χριστουγέννων!

Στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος "Ευχοστολίδια" του ΟΠΑΠ, ο αναγνώστης μας φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να εκπληρώσει την ευχή της 11χρονης Αλεξάνδρας! Τα Ευχοστολίδια αποτελούν μια μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Ο Κώστας έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της μικρής Αλεξάνδρας, αγοράζοντας το βιβλίο που αναγράφεται στη ζωγραφιά της, και χάρισε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε παιδιά που το έχουν ανάγκη! Μάλιστα, μαζί με το δώρο έστειλε κι εκείνος την ευχή του στην Αλεξάνδρα, όπως μας έγραψε: "Γλυκά και μαγικά Χριστούγεννα! Και όταν γίνεις ζαχαροπλάστης, να μου στείλεις ένα κομματάκι τούρτα!".

12341059_948790155198735_9014384786980317604_nΜε την παράδοση του δώρου, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις της ΟΠΑΠ, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά. Έτσι ακριβώς έγινε και με τον Κώστα, ο οποίος φωτογράφισε και μας έστειλε την όμορφη ζωγραφιά που πλέον κοσμεί το ψυγείο του!

Ο ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά μας καλεί όλους να επιλέξουμε τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά των 12 σωματείων του διευρυμένου δικτύου της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα! Ας μιμηθούμε, λοιπόν, το παράδειγμα του Κώστα και ας συμβάλλουμε όλοι στην εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, ώστε να χαρίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των παιδιών!

image_gallery

H καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2016 στις τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Για τα Ευχοστολίδια φέτος ο ΟΠΑΠ στηρίζει την ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 και αποτελεί μια ομπρέλα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μέχρι τις αρχές του 2016 η εταιρεία θα υλοποιήσει κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στα σωματεία που στηρίζει η ένωση «Μαζί για το Παιδί».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.