Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών υποδέχεται την Άνοιξη στον Υμηττό (29/3)

Sti-Filodasiki-021113 (16)Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε μια μεγάλη γιορτή στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού (γύρω από τη Μονή Καισαριανής), για να χαρεί όλη η οικογένεια μαζί τον ερχομό της Άνοιξης μέσα από ιστορίες, παιχνίδια και παραδόσεις που κοντεύουν να χαθούν!

Μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, στο χώρο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, πίσω από τη Μονή Καισαριανής. Εκεί θα τους υποδεχθούν η παιδαγωγός κα. Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα. Κατερίνα Λιάπη, οι οποίες θα συντονίσουν τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες.

Sti-Philodasiki-071213-LowRes2Η γιορτή θα ξεκινήσει με μια ανοιξιάτικη ιστορία γύρω από τη βλάστηση και την αναγέννηση της φύσης. Η κάθε οικογένεια θα διακοσμήσει το δικό της γλαστράκι, όπου και θα φυτέψει βολβούς για να τους πάρει και να τους φροντίσει στο σπίτι. Όλοι μαζί θα απολαύσουν ένα τσάι από ανοιξιάτικα βότανα του βουνού και στη συνέχεια, μαζί με τη μουσικοπαιδαγωγό κα. Τέτη Αιβατζίδου, η κάθε οικογένεια θα στολίσει τη δική της «χελιδόνα», μαθαίνοντας και τραγουδώντας τα κάλαντα της Άνοιξης. Έτσι, με τα «χελιδονίσματα» και το τραγούδι μικρών και μεγάλων θα κλείσει η ανοιξιάτικη γιορτή στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού.

Πότε: Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί
Διάρκεια: 2 ώρες
Ηλικίες: 3-12 ετών
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ ανά οικογένεια

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210 7220866 & 6945380044