Αρχική InfoMommy Νέα Η Φίνος Φιλμ αποσύρει τις πλήρεις εκδόσεις των ταινιών της απ’ το YouTube

Η Φίνος Φιλμ αποσύρει τις πλήρεις εκδόσεις των ταινιών της απ’ το YouTube

maxresdefault (2)

Όσοι προλάβατε είδατε, όσοι το ξέρατε χαρήκατε. Πριν λίγες εβδομάδες, είχαμε χαρεί ιδιαίτερα που η Φίνος Φιλμ εγκαινίασε την έναρξη λειτουργίας του επίσημου YouTube channel της. Κι ευτυχώς πολλοί προλάβαμε και είδαμε κάποιες απ’ τις αγαπημένες μας παλιές ελληνικές ταινίες.

Γιατί η Φίνος Φιλμ ανακοίνωσε ότι λόγω "σύνθετων θεμάτων νομικής φύσης" θα αφαιρέσει από εκεί τις πλήρεις ταινίες που έχει μέχρι σήμερα δημοσιεύσει (περίπου 100) και σταδιακά θα τις αντικαθιστά με αποσπάσματα, χρονικά περιορισμένα.

maxresdefault

Σημειώνουμε ότι περί τις 29.000 άτομα είχαν γραφτεί συνδρομητές στο εν λόγω κανάλι.

Από 1η Οκτωβρίου όμως, το επίσημο κανάλι της Finos Film στο YouTube θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές των ταινιών της, ενώ θα ακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα τόσο για την Finos Film και τον πρωτοπόρο δημιουργό της Φιλοποίμενα Φίνο, όσο και για τους αξεπέραστους καλλιτέχνες και συντελεστές της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.