Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο "Η Φωλιά" προσκαλεί τα παιδιά στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης

"Η Φωλιά" προσκαλεί τα παιδιά στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης

folia kalokairi αντίγραφοΠού θα απασχολούνται τα παιδιά τώρα που τα σχολεία θα κλείσουν και εσείς θα δουλεύετε; Αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του Βιβλιοπωλείου- Πολυχώρου "Φωλιά" οι οποίοι σε συνεργασία με την ομάδα Athenstrainers δημιούργησαν ένα πενθήμερο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.  Χαρίστε στα παιδιά ένα πενθήμερο γεμάτο δραστηριότητες που συνδυάζουν το βιβλίο και την άσκηση μαζί.

Η κάθε ημέρα έχει τη δική της ξεχωριστή θεματολογία όπως διατροφή, άσκηση και υγεία, μια όμορφη ιστορία, φύση και ζώα και περιλαμβάνει κίνηση μέσω αθλοπαιδιών, διάφορες κατασκευές και ομαδική ανάγνωση βιβλίου, συμμετέχοντας ενεργά κάθε παιδί. Κατά τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος θα προσφέρεται ελαφρύ γεύμα (χυμός και τόστ).

Όλες οι δραστηριότητες έχουν σκοπό τη συνεργασία των παιδιών μεταξύ τους προκειμένου να δημιουργήσουν την προσωπική τους έκθεση έργων τέχνης – κατασκευών, η οποία πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 20
Ώρα προσέλευσης 08:30 – 09:00 και ώρα αναχώρησης 14:30
Ημερομηνίες κύκλων δραστηριοτήτων:  17-21 Ιουνίου, 24-28 Ιουνίου, 1-5 Ιουλίου, 8-12 Ιουλίου
Πληροφορίες: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

Βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ»
Ελευθερίου Βενιζέλου 171 Ν.Ερυθραία – Καστρί
2106201805


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.