Η φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη να ταΐζει τον εγγονό του με το μπιμπερό έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές του

Ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει το νέο του ρόλο ως παππούς, καθώς η μοναχοκόρη του Φωτεινή, του χάρισε ένα πανέμορφο εγγονάκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός ο μικρούλης θα ονομαστεί προς τιμήν του Θοδωρής.

Η τρυφερή φωτογραφία που ο Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του

Χθες ο παππούς Θοδωρής δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία που τον δείχνει να ταΐζει με μπιμπερό των μόλις 3 εβδομάδων εγγονό του. Η φωτογραφία που έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου συνοδεύεται και από το εξής κείμενο – εξομολόγηση του ηθοποιού για το πώς νιώθει τώρα με τον ερχομό του Θοδωρή Θοδωρή Junior:

“Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπεδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωη.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος»…..”

Αυτό είναι το post του Θοδωρή Αθερίδη

Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που…

Gepostet von Thodoris Atheridis am Montag, 7. Oktober 2019