Αρχική Νέα Η φρεγάτα "Κουντουριώτης" έρχεται στον Πειραιά- Δείτε πότε μπορείτε να την επισκεφθείτε

Η φρεγάτα "Κουντουριώτης" έρχεται στον Πειραιά- Δείτε πότε μπορείτε να την επισκεφθείτε

1 (2)Στον Πειραιά θα ελλιμενιστεί την Παρασκευή 2 Μαΐου,  η φρεγάτα «Κουντουριώτης» προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να την επισκεφθεί. Η φρεγάτα θα ελλιμενιστεί στον προβλήτα του ΟΛΠ, κρηπίδωμα 12 - είσοδος από Ε-11 την Παρασκευή όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή.

To όνομα Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ δόθηκε στο πλοίο για να τιμηθεί ο Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης ο οποίος επιβαίνοντας επί του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ και κατέχοντας τη θέση του Αρχηγού Στόλου οδήγησε νικηφόρα τον ελληνικό στόλο στις ναυμαχίες της ΕΛΛΗΣ (3 Δεκεμβρίου 1912) και της ΛΗΜΝΟΥ (5 Ιανουαρίου 1913) και εξουδετέρωσε την τουρκική απειλή στο Αιγαίο.

Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι:

- Παρασκευή 2 Μαΐου: από 15:00 έως 21:00,

- Σάββατο 3 Μαΐου: από 10:00 έως 21:00,

- Κυριακή 4 Μαΐου: από 10:00 έως 18:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.