Αρχική Νέα Η Φυλή των Φίλων συγκεντρώνει σχολικά είδη στον Πολυχώρο Χυτήριο (13-16/9)

Η Φυλή των Φίλων συγκεντρώνει σχολικά είδη στον Πολυχώρο Χυτήριο (13-16/9)

Target-School-SuppliesΗ Φυλή των Φίλων, με σκοπό να καλωσορίσει, να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους μικρούς μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς τους, συντονίζει Δράση Αλληλεγγύης προσφέροντάς τους σχολικά είδη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, θα γίνει την Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου  και ώρες 6μμ-8:30μμ, στον Πολυχώρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι. Τα σχολικά είδη θα διατεθούν στο 87ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κεραμεικού και το Νηπιαγωγείο του, και στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Γκράβας και Κυψέλης.

 

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε, περιλαμβάνουν:

Τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, φωτοτυπικό χαρτί, κασετίνες, σχολικές σάκες (μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση).

Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44 – Γκάζι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.