Αρχική InfoSchool Λύκειο «Η Φυσική Μαγεύει»: Μια εκπαιδευτική συνάντηση για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (13-15/12)

«Η Φυσική Μαγεύει»: Μια εκπαιδευτική συνάντηση για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (13-15/12)

science_students1Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ο Δήμος Αιγάλεω και το ΤΕΙ Αθήνας καλούν τους αριστούχους μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική μαθητική συνάντηση «Η Φυσική Μαγεύει. Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης» από τις 13 έως και τις 15 Δεκεμβρίου. Σκοπός της πρωτότυπης και δημιουργικής αυτής συνάντησης είναι οι μαθητές μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, καθώς και στις έννοιες που τη συγκροτούν αποκτώντας κριτική και συνδυαστική σκέψη. Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν την Κοσμολογία, Αστροφυσική, Επιστήμη των Υλικών, Επιστήμες του Περιβάλλοντος ενώ θα γίνουν και πειράματα.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν μαθητές με βαθμό προαγωγής μεγαλύτερο από 16 ή καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής του έτους 2013.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Τιτάνια, (Πανεπιστημίου 52) και στο ΤΕΙ Αθηνών στο Αιγάλεω.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Γραμματικάκης Γιώργος, Ομ. Καθηγητής Παν/μιου Κρήτης. Γραμματικάκης Ιωάννης , Αν. Καθηγητής Παν/μιου  Αθηνών
 
Δηλώσεις συμμετοχής  Πληροφορίες: 210-3610690 κα Γεώργα Αναστασία . 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.