Αρχική InfoTeens Style Η G-Star RAW: Δείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του denim

Η G-Star RAW: Δείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του denim

48164-106850Η G-Star συνεργάστηκε με το φωτογράφο Rankin για τη συνέχεια της καμπάνιας “The Art of RAW” 2013, με πρωταγωνιστές τον κιθαρίστα και συνθέτη του Βρετανικού group Kasabian, Sergio Pizzorno και την μπαλαρίνα της Vaganova Academy of Russian Ballet, Keenan Kampa. Μέσα από την καμπάνια ζωντανεύει η φιλοσοφία “destroy to construct”, αναδεικνύοντας την δεξιοτεχνία κατασκευής denim του καινοτόμου brand!

H νέα καμπάνια παρουσιάζει και πάλι το Skeleton Dog, που αυτή τη φορά παίρνει διάφορες μορφές, μέσω μιας σειράς δυναμικών εκρήξεων. Τρέχοντας κατά μήκος της οθόνης, θρυμματίζεται και παίρνει τη μορφή της Keenan να χορεύει, κατόπιν διαλύεται σε χιλιάδες κομμάτια και παίρνει τη μορφή του Sergio να τσακίζει την κιθάρα του, ενώ με μια τελευταία έκρηξη μετατρέπεται ξανά στο Skeleton Dog.

Κάθε κομμάτι denim της G-Star RAW αντανακλά το πάθος για την ποιότητα κατασκευής και τη στάση του brand που προσωποποιείται μέσα από το Skeleton Dog. Την περασμένη σεζόν η G-Star με την καμπάνια της “αφηγήθηκε” την διαδικασία και το ταξίδι της δημιουργίας του denim. Αυτή τη φορά παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στην κατασκευή ενός τζην. Εικονογραφεί τη φιλοσοφία, του “καταστρέφοντας κάτι δημιουργείς κάτι καινούργιο”, και συνεχίζει την εξερεύνηση της G-Star για το denim και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

48164-106852


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.