Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η γενική πρόβα του "Ιπτάμενου Ολλανδού" ανοιχτή μόνο για ανέργους (6/6)

Η γενική πρόβα του "Ιπτάμενου Ολλανδού" ανοιχτή μόνο για ανέργους (6/6)

Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΟΒΑ_ Stefanos-02500Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή  αποφάσισε να προφέρει σε 1500 ανέργους,  τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν με τη προσκόμιση του ειδικού δελτίου  τη Γενική Δοκιμή της ό περας του Βάγκνερ " Ο Ιπτάμενος Ολλανδός"  στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21.00. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια μέσω της οποίας οι δοκιμαζόμενοι από τον εφιάλτης της ανεργίας συμπολίτες  μας  αποκτούν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν έχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Η μεγαλειώδης παραγωγή, που θα παρουσιαστεί για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 7, 9, 11, 13 Ιουνίου, έχει την υπογραφή του διεθνή έλληνα Γιάννη Κόκκου στη σκηνοθεσία και του Λουκά Καρυτινού στη μουσική διεύθυνση.
Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για την γενική δοκιμή -με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και δελτίου ταυτότητας- θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 – 210 36 62 100) τις εξής ημέρες και ώρες:
· Τρίτη 4 Ιουνίου: 12.00-21.00
· Τετάρτη 5 Ιουνίου: 09.00 – 21.00
· Πέμπτη 6 Ιουνίου: 09.00 – 13.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.