Η γιορτή στην άμμο ξεκινά στο Allou Fun Park (15-16/6)

beach-volleyΜε καινοτομίες ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16 Ιουνίου) το εφετινό ταξίδι του πανελλήνιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ. Για πρώτη φορά εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας που θα «δοξαστούν» στους τελικούς του Allou! Fun Park, θα επιβραβευτεί με χρηματικό έπαθλο και η πρώτη ομάδα της πανελλήνιας κατάταξης σε άνδρες και γυναίκες, αντίστοιχα. Η δεύτερη καινοτομία αφορά τον υπολογισμό των βαθμών στην κατάταξη. Από εφέτος στην κατάταξη θα υπολογίζονται οι βαθμοί τόσο από τα Masters (συντελεστής 1) όσο και από τα Open (συντελεστής 0,50) που εντάσσονται πλέον στο Πανελλήνιο Σιρκουί.

beach_volley_evidence1H αρχή του τουρνουά θα γίνει από το Allou! Fun Park την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 18:00, όπου θα φιλοξενηθεί το Celebrity Match της W.I.N Hellas, που είναι ο τιμώμενος κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Πανελλήνιου Σιρκουί. Στον αγώνα, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, θα συμμετέχουν οι Αντώνης Βλοντάκης, Chris Humbert, Βλάσης Χολέβας, Ορθούλα Παπαδάκου, Πάνος Βλάχος, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργο Παπαδημητράκη, Ζέτα Δούκα, Βάσσω Κολλιδά, Αναστασία Περράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Αϊβάζη, Σωκράτη Αλαφούζο και Λάουρα Νάργες.

Τα παιχνίδια στην άμμο θα συνεχιστούν το διήμερο 22-23/6 στην κεντρική πλατεία της Σύρου, θα ακολουθήσει η Βουρβουρού Χαλκιδικής το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη (29-30/6), η Αίγινα θα αποτελέσει τον πρώτο «σταθμό» του Ιουλίου (6-7/7) ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο Καράβι Sports Club (13-14/7) στον Σχοινιά του Μαραθώνα. Το «ταξίδι» θα ολοκληρωθεί με τους Τελικούς της διοργάνωσης 26-27/7 επιστρέφοντας στο Allou! Fan Park, όπου και θα αναδειχθούν οι νέοι Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2013. Ενδιάμεσα, στο Πανελλήνιο σιρκουί θα διεξαχθούν και τα τουρνουά της κατηγορίας Open, τα οποία κατά σειρά είναι: 21-23/6 Μουδανιά Χαλκιδικής, 6-7/7 Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, 20-21/7 Αλεξανδρούπολη και 20-21/7 Vari Sports Club (Αττική).

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας celebrities της WIN Hellas, που εφέτος θα γίνει στο πρώτο τουρνουά στο Allou Fun Park.