Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η γυναίκα του γίγαντα συντροφεύει τα παιδιά στο Οξυγόνο(21/6)

Η γυναίκα του γίγαντα συντροφεύει τα παιδιά στο Οξυγόνο(21/6)

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ (1)Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο: « Η γυναίκα του γίγαντα» της Μαρίας Ρουσσάκη, με την εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

«Θα ενεργοποιήσουμε τη φαντασία μας, θα στύψουμε το μυαλό μας και θα κινήσουμε το σώμα μας, προκειμένου να κατευνάσουμε τον θυμό του γίγαντα και πότε πότε τον δικό μας... Λέτε να του δείξουμε πώς είναι να γελάς δυνατά όπως γελάμε εμείς;».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια Καληνύχτα με ηρωίδα τη Γιγάντισσα, που ακουμπάει στο θέμα της σχέσης αναγνώστη - βιβλίου. Μόνο που εδώ τα βιβλία δε χρησιμεύουν για να σε πάρει ο ύπνος, αλλά για να σου γεμίσουν ομορφιά και γλύκα τη ζωή σου. Διότι αυτό συμβαίνει στη ζωή του Στριμμένου Γίγαντα και της Καλόκαρδης Γιγάντισσας, της γυναίκας του.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.