Αρχική InfoMommy Υγεία Η ιδανική λύση για τη γυναικεία υγιεινή… το καλοκαίρι και όχι μόνο!

Η ιδανική λύση για τη γυναικεία υγιεινή… το καλοκαίρι και όχι μόνο!

Με δεδομένο ότι το 50% των γυναικών έχει προσβληθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του από ουρολοίμωξη, ότι ο κίνδυνος επανεμφάνισης της είναι ιδιαίτερα υψηλός και ότι το καλοκαίρι τα προβλήματα λόγω της θάλασσας και των κανόνων υγιεινής που ενδέχεται να μην ακολουθούνται σχολαστικά είναι συχνότερα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο απαραίτητο είναι ένα προϊόν που φροντίζει για τη συνολική υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Το Lanes CystiAde είναι η ιδανική λύση για να καλύψει την ανάγκη αυτή αφού αποτελεί την πιο ενισχυμένη και προσιτή πρόταση.

Προστατεύει από κάθε λογής βακτήρια προλαμβάνοντας λοιμώξεις του ουροποιητικού όπως οι ουρολοιμώξεις αλλά και τις φλεγμονές που αυτές προκαλούν όπως οι κυστίτιδες, ενώ συντελεί στην πρόληψη υποτροπιαζουσών ουρολοιμώξεων. Περιέχει συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερυ (cranberry), αρκτοστάφυλλο, βιταμίνη C και ψευδάργυρο, συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των περιττών υγρών από το σώμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και προλαμβάνουν το πρόβλημα.

CYSTI PACK_low

Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αφού οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συναντώνται 30 φορές συχνότερα σε αυτές, αλλά φυσικά αφορά όλους εκείνους με ιστορικό ουρολοιμώξεων και κυστίτιδων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά για την αποφυγή τέτοιου είδους προβλημάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το βρίσκετε στα φαρμακεία στην τιμή των 14,00€.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.