Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Η ΙΚΕΑ δώρισε τον εξοπλισμό του βρεφικού τμήματος του Βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγίας Λαύρας

Η ΙΚΕΑ δώρισε τον εξοπλισμό του βρεφικού τμήματος του Βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγίας Λαύρας

ACFC6AA06A04D36FA7F07FD9F67F65CFΗ ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και ειδικότερα της στήριξης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τον εξοπλισμό ενός ακόμη Βρεφονηπιακού Σταθμού. Το βρεφικό τμήμα του Βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγίας Λαύρας, στην Αθήνα, απέκτησε νέο χρώμα, αισθητική και υποδομές. Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν το ζεστό χώρο του νεοκλασικού κτιρίου, εξοπλισμένο με κούνιες ,λευκά είδη, έπιπλα οργάνωσης και αποθήκευσης, παιχνίδια, τραπεζοκαθίσματα και χαλιά από την ΙΚΕΑ.

1

Η ΙΚΕΑ πρόκειται να προχωρήσει στον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση και άλλων βρεφικών τμημάτων των σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στα επτά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων.Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, υλοποιεί από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η στήριξη υποδομών φιλοξενίας αστέγων και σίτισης, η ενίσχυση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ο εξοπλισμός βιβλιοθηκών και πολλών άλλων δομών κοινωνικής μέριμνας στα αστικά κέντρα και την περιφέρεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.