Η ΙΚΕΑ εξοπλίζει τον παιδικό σταθμό «Ελαφάκια» στο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τον εξοπλισμό ενός ακόμη Παιδικού Σταθμού, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και ειδικότερα του προγράμματος της «Σταθμοί Χαράς» που αφορά τη στήριξης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο παιδικός σταθμός «Ελαφάκια» στο Ρύσιο Θεσσαλονίκης είχε πληγεί από καταστροφές και δεν μπορούσε να φιλοξενήσει παιδιά σε όλες τις αίθουσες που διαθέτει. παιδιά. Πλέον, όλοι παιδιά και παιδαγωγοί μπορούν να απολαύσουν τους νέους ζεστούς χώρους που δημιουργήθηκαν, με χρωματιστά και λειτουργικά έπιπλα οργάνωσης και αποθήκευσης, παιχνίδια, τραπεζοκαθίσματα και χαλιά από την ΙΚΕΑ.

Το 2016 η ΙΚΕΑ πρόκειται να προχωρήσει στον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση 10 δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.

Από το 2009, η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, υλοποιεί από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η στήριξη υποδομών φιλοξενίας αστέγων και σίτισης, η ενίσχυση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ο εξοπλισμός βιβλιοθηκών και πολλών άλλων δομών κοινωνικής μέριμνας στα αστικά κέντρα και την περιφέρεια.