Αρχική InfoMommy Νέα Η Ιντερπόλ βρήκε μετά από τέσσερα χρόνια τον 8χρονο Παναγιώτη Ντάτσικα στο Βέλγιο

Η Ιντερπόλ βρήκε μετά από τέσσερα χρόνια τον 8χρονο Παναγιώτη Ντάτσικα στο Βέλγιο

mikros708

Μετά από τέσσερα χρόνια αναζητήσεων η Ιντερπόλ εντόπισε τον 8χρονου Παναγιώτη Ντάτσικα που τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Πάτρα, στο Βέλγιο.

Το 2010 το παιδί είχε απαχθεί από την περιοχή της Πάτρας. Οι υποψίες τότε στράφηκαν στη μητέρα του αγοριού, η οποία δεν είχε την κηδεμονία. Ο μικρός από τότε ήταν στη λίστα των αγνοουμένων παιδιών της Ιντερπόλ και πριν περίπου μία εβδομάδα ανακοινώθηκε στον πατέρα ότι βρέθηκε ο Παναγιώτης. Ωστόσο οι Βελγικές Αρχές αρνούνται να παραδώσουν το παιδί στον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι η δικαστική απόφαση που έχει στην κατοχή του για την κηδεμονία του παιδιού ισχύει μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Ο πατέρας υποστήριζε ότι η πρώην σύζυγός του πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.