Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Η Intersport «Φτάνει στα Άκρα» και προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό σε απομακρυσμένα σχολεία

Η Intersport «Φτάνει στα Άκρα» και προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό σε απομακρυσμένα σχολεία

«Φτάνουμε στα Άκρα» είναι η επιτυχημένη ενέργεια Κοινωνικής Υπευθυνότητας που οργανώνει η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS και η οποία φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια συνεχούς δράσης!

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε απομακρυσμένα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω ειδικής κινητής μονάδας και φέτος θα επισκεφτεί 25 σχολεία στους Νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Ευρυτανίας, προκειμένου να παραδώσει σε περίπου 2.000 μαθητές, αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκησή τους και τη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

thumb_17675__lightbox

Την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τα τεράστια οφέλη του αθλητισμού και της σωστής, ισορροπημένης διατροφής έχουν αναλάβει, όπως κάθε χρόνο, αθλητές-μέλη τοπικών Συλλόγων, που συνοδεύουν την κινητή μονάδα της INTERSPORT. Πρόκειται για μια πολύτιμη προσφορά από εκείνους που είναι οι πλέον κατάλληλοι να εμπνεύσουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πρωτοβουλία «Φτάνουμε στα Άκρα» έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο της αποστολής της INTERSPORT να φέρει τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους και κατ’ επέκταση να μεταλαμπαδεύσει στα μικρά παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και να τους ανοίξει δρόμους πρόσβασης σε αυτόν.

Από το 2011 η INTERSPORT έχει επισκεφτεί, συνολικά, περισσότερα από 137 Δημοτικά Σχολεία σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο και Πελοπόννησο, προσφέροντας χαμόγελα σε περισσότερους από 15.000 μαθητές!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.