Αρχική InfoTeens Νέα Η ιστορία της 17χρονης θύμα bullying που ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο

Η ιστορία της 17χρονης θύμα bullying που ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο

papas1Για πρώτη φορά σε τηλεδιάσκεψη μέσω δορυφόρου ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε από το Βατικανό με παιδιά από τις ΗΠΑ. Η Valerie Herrera είναι 17 ετών. Είχε επιλεγεί να είναι μια από τις κοπέλες που θα συνομιλούσε μέσω δορυφόρου με τον ηγέτη των καθολικών. Ο Ποντίφικας για πρώτη φορά στα χρονικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μιλούσε από το Βατικανό με μια ομάδα μαθητών από το Σικάγο, με μια ομάδα πιστών σε μια εκκλησία στο Τέξας και με μια ομάδα αστέγων στο Λος Άντζελες.

Όταν έγινε η σύνδεση με το Σικάγο ο Πάπας μίλησε με τα παιδιά και στη συνέχεια η Valerie Herrera άρχισε να ψέλνει. Ο Πάπας ενθουσιάστηκε από τη φωνή της και άρχισε να τη ρωτάει διάφορα πράγματα για τη ζωή της. Η Valerie βούρκωσε. Εξομολογήθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση και όταν ο Πάπας την ευλόγησε η 17χρονη ξέσπασε. Είπε στον Πάπα ότι λόγω της πάθησης της δεν ήταν λίγες οι φορές που έπεσε θύμα bullying από άλλα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.