Αρχική InfoMommy Υγεία Η ιστορία της "γυναικείας περιόδου" σε ένα εκπαιδευτικό φιλμ της Walt Disney από το 1946

Η ιστορία της "γυναικείας περιόδου" σε ένα εκπαιδευτικό φιλμ της Walt Disney από το 1946

Disney_46_The_Story_of_Menstruation

TΙPS: Μόλις πατήσετε το κουμπί του play, περιμένετε λίγο, μέχρι να φορτώσει η ταινία. Τότε εμφανίζεται η ένδειξη cc, στο δεξιά τμήμα της οθόνης, που υποδεικνύει τη λειτουργία υποτίτλων, όταν υπάρχουν. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους της επιλογής σας | Μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλυση του video, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας, κάνοντας κλικ στην επιλογή ανάλυσης (240p, 360p, 480p κλπ) Πατώντας το εικονίδιο του ηλεκτρικού λαμπτήρα, πάνω δεξιά, μαυρίζετε το φόντο της οθόνης για πιο άνετη παρακολούθηση.

image_172246_1

Walt_Disney_The_Story_Of_Menstruation

Το 1946, η Disney, δημιουργεί ένα διαφορετικό 'παραμύθι' για λογαριασμό μιας εταιρίας σερβιετών. Το φιλμ παρακολούθησαν 105 εκατομμύρια μαθητές. Λέγεται, πως «Η Iστορία της Περιόδου» είναι το πρώτο φιλμ στο οποίο ακούγεται η λέξη «κόλπος», ενώ το αίμα απεικονίζεται με λευκό και όχι με κόκκινο χρώμα... Το χαρακτηριστικό του φιλμ είναι πως η πρόταση «αυτό που συμβαίνει είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό», ακούγεται συνεχώς...

Πηγή: www.lifo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.