Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η ιστορία της περιοχής Μπεχ Τσινάρ ξεδιπλώνεται με μια performance δρόμου (14/6)

Η ιστορία της περιοχής Μπεχ Τσινάρ ξεδιπλώνεται με μια performance δρόμου (14/6)

poster bechtsinar fbTo studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ και η ομάδα die Wolke ετοιμάζονται να παρουσιάσουν με χαρά το νέο τους project: μια performance δρόμου,(εμπνευσμένη από την ιστορία της περιοχής Μπεχ Τσινάρ), το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα20.00, στο οδόστρωμα της οδού Σαπφούς, μπροστά από την Κτηνιατρική σχολή, καθώς συμμετέχουν στη δράση «West Side Story» του Θεσσαλονίκη Αλλιώς.

«Ένας τόπος που δεν γνωρίζουμε, ένας τόπος σε διαρκή μετάβαση. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό που υπήρξε πολύ πριν από εμάς; Πώς μπορούμε να περιγράψουμε έναν τόπο που δεν είχε ποτέ μια σταθερή ταυτότητα στο χρόνο; Πώς μπορούμε να ανασκαλέψουμε μια μνήμη –τη μνήμη του χώρου;

Ένας άδειος δρόμος –κομμάτια από ανθρώπινες ιστορίες και σχέσεις που κάποτε υπήρχαν, αλλά δεν υπάρχουν πια. Εικόνες και μνήμες διάσπαρτες -αποχωρισμός, συνάντηση, έκφραση της σκέψης μέσα από το τραγούδι, το ρεμπέτικο τραγούδι. Εικόνες που διαδέχονται η μία την άλλη, αφηγούμενες μικρές αυτοτελείς ιστορίες -ουδέτερα, χωρίς νοσταλγική διάθεση. Κομμάτια ενός πάζλ, που δημιουργούν μια μνήμη εκεί που δεν υπήρχε».

Διάρκεια 30'

Σύλληψη-σύνθεση: Κωνσταντίνος Κατσαμάκης, Δροσιά Τριαντάκη

Χορεύουν η Δροσιά Τριαντάκη (die Wolke) και οι μαθητές του studio ΚΙΝΟΥΜΕ:
Κατερίνα Αθανασιάδου, Ηρώ Αθανασίου, Μάγδα Βουκελάτου, Κική Γεωργιάδου, Στέλλα Γορτζιλή , Μερσιάννα Ελευθεριάδου, Αλίκη Ιωσαφάτ, Έφη Μακαμτζή, Ανθή Μπουλασίκη, Φαίη Πανουσοπούλου, Κατερίνα Παυλίδου, Χριστίνα Πρεφτίτση, Παντελής Σαρρής, Φαίδρα Χαραλαμπίδου, Στεφανία Χρυσικοπούλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Ιω-Servane Le Moller (ακορντεόν) και Σίλα Λάππα (βιολί) και η ηθοποιός Ελένη Λόγκου.

performance δρόμου
Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, στις 20.00, στο οδόστρωμα της οδού Σαπφούς, μπροστά από την Κτηνιατρική σχολή (πρόσβαση με τα λεωφορεία 3, 12 -στάση Αναγεννήσεως).

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.kinoume.gr/news


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.