Αρχική InfoDad Η ιστορία του 23χρονου που έγινε πατέρας για να στηρίξει την ξαδέρφη του που έμεινε στο δρόμο

Η ιστορία του 23χρονου που έγινε πατέρας για να στηρίξει την ξαδέρφη του που έμεινε στο δρόμο

1135-600x800Συχνά διαβάζουμε για ιστορίες τόσο σπουδαίες που μας κόβουν την ανάσα. Υπάρχει τεράστιο υλικό από ιστορίες στο διαδίκτυο,αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ιστορίες σαν και αυτήν εδώ. Όπως το ότι υιοθέτησε την νεαρή ξαδέλφη του για να τη βοηθήσει και έγινε έτσι -τουλάχιστον νομικά- πατέρας και παππούς ταυτόχρονα!

n-TOMMY-CONNOLLY-large570

Δείτε την ιστορία του Τόμμυ και της οικογένειάς του και θα αισθανθείτε μια ζεστασιά στην καρδιά!

Ο Τόμμυ Κόνολυ ήταν 23 χρονών φοιτητής στο πανεπιστήμιο και δούλευε παράλληλα λίγες ώρες για να μπορεί να συντηρείται. Ξαφνικά, όλη του η ζωή άλλαξε. Χωρίς καμιά προειδοποίηση,έγινε πατέρας και μετά από επτά ημέρες έγινε παππούς.

Όλα άρχισαν ότανπήρε ένα μήνυμα στο Facebook από την 17άχρονη ξαδέρφη του,την Άντζελα. Στα χρόνια που δεν επικοινωνούσαν,η κοπέλα έδωσε τον δικό της αγώνα για να σωθεί από την τραγωδία της. Αφού πάλεψε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και εγκατέλειψε το σχολείο, βρέθηκε έγκυος, άστεγη και χωρίς οικογένεια. Μέσα στην απελπισία της, έστειλε το μήνυμα στον Τόμμυ.

Ο Τόμμυ δεν έχασε στιγμή. Χωρίς καν να το σκεφθεί,την πήρε στο σπίτι του και υιοθέτησε την ξαδέρφη του νόμιμα. Μια εβδομάδα αργότερα, ενώ η κοπέλα γεννούσε, ο Τόμμυ έκανε την εργασία του για την σχολή του έξω από την αίθουσα τοκετών.

Τώρα, ενώ ο Τόμμυ συνεχίζει τις σπουδές του, δουλεύει πλήρες ωράριο για να ζήσει την καινούρια του οικογένεια ,πράγμα που το κάνει ευχαρίστως. ‘Δεν είναι δικό της λάθος’ λέει ο Τόμμυ για την ξαδέρφη του. «Απλά είναι ένα μικρό κορίτσι που χρειάστηκε βοήθεια»

Τα νέα για την μεγάλη του καρδιά έχουν εξαπλωθεί παντού, αλλά αυτός παραμένοντας απλός και ταπεινός, λέει ότι αισθάνεται ένοχος για όλη αυτήν την προσοχή που του έδωσαν.

Δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα και ελπίζει και άλλοι άνθρωποι θα βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους τους όταν μπορούν. «Τι είναι να αναβάλλω για ένα ή δυο χρόνια την ζωή μου όταν θα έχω σώσει δύο ανθρώπους;"

278B18CE00000578-0-image-m-42_1428987200484


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.