Η ηθοποιός και μαμά Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα παιδάκι και μίλησε ανοιχτά γι’αυτό

H Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια ηθοποιός που μας έχει κερδίσει με το υποκριτικό της ταλέντο, τη σεμνότητα αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το επαγγέλμα της. Εκτός από ηθοποιός πρώτης γραμμής είναι και μια μαμά τριών παιδιών (δύο από τον πρώτο γάμο του συζύγού της Νικηφόρου Χαραγκιώνη και ενός παιδιού από τον μεταξύ τους γάμο).

Σήμερα όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Στο πρωινό” αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού. Με την απόφασή τους αυτή πλέον το ζευγάρι θα έχει τέσσερα παιδιά.

«Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου»

«Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες. Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε την εξομολόγηση της ηθοποιού για την υιοθεσία του παιδιού

Λατρεύει τα παιδιά και δεν διστάζει να το δηλώνει

Το καλοκαίρι η ηθοποιός είχε δηλώσει πόσο αγαπά το ρόλο της μητρότητας και πόσο λατρεύει τα παιδιά του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο «Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ.» Μάλιστα ερωτηθείσα για τις σχέσεις των παιδιών από τον πρώτο γάμο του με το βενιαμίν της οικογένειας Βασίλη – Δημήτρη είχε απαντήσει τα εξής: «Αγαπιούνται πάρα πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Μάλιστα από τη στιγμή που έγινε μανούλα είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτικές της εμφανίσει ότι επιθυμεί να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο μωράκι. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει  «Με το που γέννησα ήθελα και άλλο παιδί, αμέσως. Με το που πήγε τριών μηνών ο γιος μου, του λέω “Νικηφόρε θέλω να κάνουμε κι άλλο παιδί”. Θέλω πάρα πολύ και μου λείπει όλο αυτό που ήταν 40 ημερών»!

Τελικά, η επιθυμία της ηθοποιού να γίνει ξανά μανούλα επισφραγίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την υιοθεσία ενός αγοριού στην ηλικία του μικρότερου γιου της. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής της, στη θέλησή της να προσφέρει απλόχερα μια αγκαλιά και ένα φιλόξενο σπιτικό σε ένα παιδί που μεγαλώνει χωρίς γονείς και της ευχόμαστε κάθε καλό!

Δείτε φωτογραφίες των παιδιών της