Αρχική InfoMommy Υγεία Η «Καρδιά του Παιδιού» βραβεύει τους εμπνευστές του νέου της λογότυπου

Η «Καρδιά του Παιδιού» βραβεύει τους εμπνευστές του νέου της λογότυπου

h kardia toy paidiioy logo2
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των σπουδαστών του Ομίλου ΑΚΤΟ που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό του νέου λογότυπου του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον ΑΚΤΟ, το πλέον αναγνωρισμένο κοlλέγιο Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα, στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς σε φορείς και ιδρύματα. Συμμετείχαν 54 σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής, με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Μάνο Διαμαντίδη, που με κέφι και έμπνευση παρουσίασαν τις προτάσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στο σπουδαστή Χρήστο Κοκκόρη σε μία εορταστική εκδήλωση με θέα την Ακρόπολη, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΑΚΤΟ στο Θησείο. Έπαινοι αποδόθηκαν στους Κωνσταντίνο Φούτρη, Κυριάκο Φιλιππή και Κατερίνα Λευθεριώτη, ενώ ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις σε 9 ακόμη σπουδαστές.

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» κ. Αθηνά Κολτσιδοπούλου ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του ΑΚΤΟ και ιδιαίτερα την κ. Εύα Μαυρίδου διευθύντρια του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για τις εμπνευσμένες τους προτάσεις. «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που βλέπουμε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες να δημιουργούν αντλώντας έμπνευση από τα παιδιά και τις οικογένειες που  υποστηρίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού». Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να βλέπουμε ακόμα, μεγάλους ομίλους όπως ο ΑΚΤΟ, να αγκαλιάζουν την προσπάθεια και το έργο μας στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευθύνης», δήλωσε η κ. Κολτσιδοπούλου.

Η τελετή βράβευσης έκλεισε με την απονομή από τον ΑΚΤΟ τιμητικής πλακέτας, στην κ. Κολτσιδοπούλου για την πολυετή εθελοντική προσφορά της στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Κολτσιδοπούλου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.