Η καρδιά του ποδοσφαίρου «χτυπά» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (20-22/3)

b13916005810_890x415_footballaboutΑυτόν τον Μάρτιο ένα νέο σημαντικό γεγονός κάνει την εμφάνισή του στα ελληνικά εκθεσιακά δρώμενα! Πρόκειται για τη Football About Sports Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλιάς, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Η σημαντική Business 2 Business Έκθεση απευθύνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από τη Super League έως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα), σε ομάδες από όλα τα αθλήματα καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός και ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας.

football-expoΠιο αναλυτικά, το παρών θα δώσουν επικεφαλής και λοιποί παράγοντες ποδοσφαιρικών και αθλητικών συλλόγων, ομοσπονδιών και πρωταθλημάτων, προπονητές, γιατροί, φροντιστές, τεχνικοί, ποδοσφαιριστές, αθλητές, συντηρητές εγκαταστάσεων, υπεύθυνοι προμηθειών σπορ εξοπλισμού, ιδιοκτήτες αθλητικών εγκαταστάσεων, υπεύθυνοι αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, υπεύθυνοι σχολείων με αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών, ιδιοκτήτες γηπέδων, υπεύθυνοι ακαδημιών, υπεύθυνοι ξενοδοχείων με αθλητικές υποδομές κ.ά.

Επιπλέον, στα πλαίσια της έκθεσης έχει προγραμματιστεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων από κορυφαίους εισηγητές,.

Η Football About Sports Expo, υπόσχεται για όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες σ’ αυτήν, λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Πότε: Πέμπτη: 10:00 με 21:00

Παρασκευή: 10:00 με 21:00

Σάββατο: 10:00 με 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Νέο Φάληρο

210 4893000