Αρχική Γωνιά του μαθητή Η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι μαθητές-συγγραφείς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου διηγούνται τις ιστορίες τους στο Golden Hall και σας περιμένουν (5/9)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι μαθητές-συγγραφείς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου διηγούνται τις ιστορίες τους στο Golden Hall και σας περιμένουν (5/9)

Εξώφυλλο 1

​Στο Golden Hall το ταξίδι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζεται στο πλαίσιο της δράσης Discover South Aegean. Αυτή τη φορά σας προσκαλούν οι μαθητές
των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να πιάσετε την "κόκκινη κλωστή δεμένη" και να ταξιδέψετε μαζί τους το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 4μ.μ. στο Golden Hall, στομαγικό κόσμο δύο παραμυθιών που έγραψαν οι ίδιοι και θα παρουσιαστούν από τη μοναδική ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Κάρμεν Ρουγγέρη!

«Οι μικροί νησιώτες, οι μικρές νησιώτισσες, ο ήλιος, η θάλασσα και οι δυνάμεις της φύσης», ο διαγωνισμός συγγραφής παιδικού παραμυθιού της Περιφέρειας
Νοτίου Αιγαίου, ανέδειξε νικητές τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου της Κω ανάμεσα σε εβδομήντα περίπου έργα και στη δεύτερη θέση το δημοτικό Σχολείο
Αγαθονησίου, το οποίο εκπροσωπήθηκε απο τάξη με μία μαθήτρια!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Γιάννης Φλεβάρης δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή: "Ένα παιδικό παραμύθι σαν θαλασσινός σταυρός. Με την αύρα του Αιγαίου, τη δροσιά της θάλασσας και τη δύναμη του ανέμου, οι παιδικές ψυχές μας χάρισαν θαλασσινά παραμύθια. Η δύναμη των ονείρων τους είναι η δύναμή μας και κάλεσμα να είμαστε κοντά τους"

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δια Βίου Μάθησης κ. Άγγελος Ανανίας τόνισε ότι «Τα δέντρα, η βροχή, η θάλασσα και όλα αυτά τα καλά πράγματα που έχει φτιάξει η γη ενέπνευσαν τους συγγραφείς - μαθητές να μας δώσουν αυτή την όμορφη ιστορία. Εύχομαι και αυτή με τη σειρά της να εμπνεύσειτους αναγνώστες της, ώστε η νέα γενιά να προσπαθήσει με μεγαλύτερη ένταση να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής όλων μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο».

Εξώφυλλο 2
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και το τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.

Η ενέργεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Discover South Aegean στο Golden Hall της Αθήνας, διαρκεί από τις 20 Μαΐου ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Χορηγός Επικοινωνίας infokids.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.