Αρχική Famous Parents Η Kate Middleton σε ρόλο αρχισυντάκτριας για καλό σκοπό!

Η Kate Middleton σε ρόλο αρχισυντάκτριας για καλό σκοπό!

Η Δούκισσα του Cambridge και σύζυγος του Πρίγκιπα William πρόκειται να αναλάβει ρόλο αρχισυντάκτριας για μία ημέρα στην ιστοσελίδα Huffington Post UK στα μέσα του επόμενου μήνα, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους αναγνώστες για θέματα ψυχικής υγείας των παιδιών.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι, η Kate Middleton πρόκειται να καλέσει τη συντακτική ομάδα στο παλάτι του Kensington και θα χρησιμοποιήσει αυτό το ρόλο για να επισημάνει τη δουλειά που γίνεται στον τομέα της ψυχικής υγείας από δασκάλους, γονείς και ερευνητές.

«Η ψυχική υγεία των μικρών παιδιών βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών της Δούκισσας του Cambridge τα τελευταία χρόνια. Είναι ευτυχής που η Huffington Post θα τη βοηθήσει να θέσει στο προσκήνιο αυτό το σημαντικό θέμα», αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση το παλάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.