Αρχική Famous Parents Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται την δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Το μωράκι μας θα έρθει την άνοιξη»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται την δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Το μωράκι μας θα έρθει την άνοιξη»

H Κατερίνα Καραβάτο παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια για τη δεύτερη της εγκυμοσύνη στο νέο τεύχος του περιοδικού People. «Το μωράκι μας θα έρθει την άνοιξη», μας λέει η γλυκιά παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πώς έμαθε πως περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους την ημέρα του μνημόσυνου για τον 1 χρόνο από τότε που έφυγε ο μπαμπάς της, κάτι που θεωρεί σημαδιακό, και παραδέχεται πως ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που ήθελε να κάνουν δεύτερο παιδί από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε η Αέλια.

Λίγο μετά εξηγεί το λόγο της έντονης αμηχανίας της την ημέρα που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου τη ρώτησε αν είναι έγκυος και, όπως σχολιάζει, «φαινόμουν λίγο σαν χαζή που δεν καταλαβαίνει τι την ρωτά η παρουσιάστρια».

Τέλος αναφέρεται στη μέρα που είπε στην Αέλια πως θα αποκτήσει αδελφάκι, σε αυτό που περιμένει πώς και πώς η μικρή όταν γεννηθεί το μωρό και στον ενθουσιασμό του Κρατερού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.