Αρχική Famous Parents Η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγο και την κόρη τους σε φωτογράφηση περιοδικού -Μιλούν για την αγορά νησιού και τη δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου

Η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγο και την κόρη τους σε φωτογράφηση περιοδικού -Μιλούν για την αγορά νησιού και τη δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου

kateria-laspa-nektarios-nikolopoulos-831x1024

Η Κατερίνα Λάσπα, ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος και η πανέμορφη μικρή τους κόρη, Σάρρα, φωτογραφήθηκαν πρόσφατα σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, ενώ μίλησαν και για τη ζωή τους.

Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους; Πώς περνούν τις ημέρες τους μαζί; Πόσο καιρό κλείνουν πια ως ζευγάρι; Ποιες προτεραιότητες έχουν; Πως τους φαίνεται η οικογενειακή ζωή;

Μάλιστα αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη αγορά τους. Πρόκειται για την Υδρούσα, το νησί που βρίσκεται απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

λασπα

"Τέθηκε το θέμα στην Βουλή για να προχωρήσουμε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε από την 1η Μαΐου ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο", δήλωσε ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος, στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Όπου θα υπάρχει θέατρο, θα κάνουμε διάφορες οικολογικές δράσεις, ενώ έχει εξαιρετική παραλία για μπάνιο".

Πηγή: http://www.ladylike.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.