Για το Άσυλο Ανιάτων ο ΣΦΕΕ στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας

«Η κάθε μας ανάσα, μια αγκαλιά για τους ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων» δήλωσε ο ΣΦΕΕ και ρίχτηκε στον αγώνα, και συγκεκριμένα στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με γνώμονα τον άνθρωπο, την προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, για να υποστηρίξει οικονομικά το σπουδαίο έργο που παράγει το Άσυλο Ανιάτων.

 
«Μόνο θερμές ευχαριστίες έχουμε για την ομάδα του ΣΦΕΕ που έτρεξε για το Άσυλο Ανιάτων στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η σκέψη και η προσπάθεια τους μας έδωσε δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιούμε καθημερινά στους κακοτράχαλους δρόμους που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση που βιώνουμε.», δήλωσε η κυρία Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του ΔΣ του Ασύλου Ανιάτων.

 
«Η συμμετοχή μας στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο, μας γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια αλλά κυρίως με αισθήματα ευθύνης. Με την έμπρακτη υποστήριξή μας συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς κι επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε μία εποχή δοκιμασίας, όχι μόνο για την οικονομία αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία, εργαζόμαστε έτσι ώστε η αγκαλιά του προΣfΕΕρουμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη που μας έχει ανάγκη», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Πασχάλης Αποστολίδης.