Η Κέιτ Μίντλετον δίνει μια σημαντική συμβουλή για την ανατροφή των παιδιών

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μόλις μοιράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα που αφορά τα παιδιά της και όλα τα παιδιά του κόσμου!

Είπε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας William δεν θα διστάσουν να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό εάν τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, χρειαστούν βοήθεια με την ψυχική τους υγεία. Μάλιστα, ελπίζει ότι κι άλλοι γονείς θα συμφωνήσουν μαζί της: «Με τη σωστή βοήθεια, τα παιδιά θα έχουν μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσουν αυτά τα προβήματα όσο είναι ακόμη νωρίς, και μπορεί να έχουν το λαμπρό μέλλον που τους αξίζει», αναφέρει η Δούκισσα.

Αφορμή για τα λεγόμενά της στάθηκε η συνεργασία της με το Εθνικό Κέντρο Anna Freud για παιδιά και οικογένειες, προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν και να διαχειριστούν την ψυχική υγεία των παιδιών τους.

«Ένας στους τρεις ενήλικες εξακολουθούν να λένε ότι θα ντρέπονταν να ζητήσουν βοήθεια για την ψυχική υγεία των παιδιών τους. Κανένας γονιός δεν θα ντρεπόταν να καλέσει τον παιδίατρο εάν το παιδί του είχε πυρετό, ωστόσο μερικά παιδιά αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές χωρίς την υποστήριξη που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη, επειδή οι ενήλικες φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μου με οργανισμούς που στηρίζουν οικογένειες με παιδιά, έμαθα ότι το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι ότι το να πάρεις βοήθεια από νωρίς για ένα παιδί που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μια κατάσταση είναι το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας καθώς μεγαλώνουν. Γνωρίζοντας αυτό, τόσο ο William όσο κι εγώ νιώθουμε πολύ έντονα ότι δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τη βοήθεια των ειδικών για τα παιδιά μας, εφόσον τη χρειαστούν».