Η Κέιτ Μίντλετον μιλά σαν «κλασική» μαμά: «Τα παιδιά μου είναι καταβόθρες, θέλουν να τρώνε συνεχώς!»

Επειδή είναι πριγκίπισσα, δεν σημαίνει, ότι δεν είναι και μία κλασική μαμά. Η Κέιτ Μίντλετον εξομολογήθηκε αυτά που… «τραβάει» από τα τρία παιδιά της, πρίγκιπες Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις,  τα οποία μεγαλώνουν και είναι αεικίνητα και φαγανά, αποκαλώντας τα με χιούμορ λίγο – πολύ … «καταβόθρες».

Η δούκισσα του Κέμπριτζ υποδέχθηκε στους κήπους του Οίκου Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ νέους γονείς με παιδιά από 0-4 ετών και συνομίλησε μαζί τους, ενώ το γεγονός καλύφθηκε από το βρετανικό δίκτυο BBC και την εκπομπή BBC Breakfast.

«Τα παιδιά μου είναι καταβόθρες, θέλουν να τρώνε όλη την ώρα. Νιώθω ότι έχω γίνει μία μηχανή ταΐσματος για εκείνα», ανέφερε χαριτολογώντας.

Διαβάστε επίσης: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες – H Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος ενοχλείται όταν χάνει από τα αδέρφια του

Η Κέιτ αποκάλυψε, επίσης, το πόσο δύσκολο είναι να εμφυσήσει στα παιδιά της την έννοια της κοινωνικής απόστασης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς όταν βρίσκονται έξω θέλουν να αγκαλιάζουν τους πάντες και τα πάντα.

«Ο Λούις δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια του να κρατά αποστάσεις. Όταν βρίσκεται έξω θέλει να αγκαλιάζει τα πάντα και ειδικότερα ό,τι μωρό είναι πιο μικρό από εκείνον», σημείωσε, και πρόσθεσε ότι ο «βενιαμίν» της είναι και αεικίνητος!

«Εάν προσπαθήσεις να τον βάλεις να κάτσει κάπου, νευριάζει», είπε η δούκισσα.

Πηγή: Daily Mail