Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η ΚΕΝΤΙΑ δημιουργεί μια σειρά παιδικών λευκών ειδών για να ενισχυσει τους σκοπούς του Make-A-Wish

Η ΚΕΝΤΙΑ δημιουργεί μια σειρά παιδικών λευκών ειδών για να ενισχυσει τους σκοπούς του Make-A-Wish

Μια νέα συλλογή παιδικών λευκών ειδών δημιουργήθηκε για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΙΑ. Η συλλογή περιλαμβάνει παιδικά μπουρνούζια, πετσέτες, σετ για το κρεβάτι καθώς και ένα ξεχωριστό φορμάκι-κάπα σε σχήμα Αστεριού για μωρά. Το Αστέρι, έμβλημα του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», ενά από τα πιο γνωστά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα, αποτέλεσε την έμπνευση για το σχεδιασμό της σειράς.

Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υλοποιείται εδώ και 18 χρόνια σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν στο έργο μας, με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Το “Αστέρι της Ευχής” ως μήνυμα αισιοδοξίας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν την αγάπη τους. Με αυτό τον τρόπο πλέον ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μια σειρά προϊόντων.

photo-2

Η ΚΕΝΤΙΑ μέσω της δημιουργίας αυτής της σειράς επιλέγει να ενισχύσει τον Οργανισμό αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το κοινωνικό της πρόσωπο. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σημαντικός χορηγός σε πολλές Ευχές παιδιών ενώ πλέον συμπράττει ακόμα πιο ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Τα προϊόντα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Make-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθώς επίσης από τα καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ, το δίκτυο των συνεργατών της KENTIA σε όλη την Ελλάδα καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

photo-3

Eπιλέγοντας να αγοράσετε ένα από τα προϊόντα με το Αστέρι της Ευχής βοηθάτε στην εκπλήρωση ακόμα περισσότερων Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.